Dr. Florentina Crisu

Dr.Florentina-Crisu-Medic-Homeopat-ArtMedica-Cabinet-Homeopatie-Iasi

Am absolvit facultatea de Medicina Generala in 1991 si sunt medic specialist M.F. cu competenta in homeopatie din 2001. Practic homeopatia de 23 ani si sunt lector formator din anul 2009, in prezent fiind implicata in programul de instruire a medicilor si farmacistilor pentru obtinerea competentei in homeopatie (curs organizat la Iasi de catre Centrul National de Dezvoltare Profesionala in Domeniul Sanitar Bucuresti).

In anul 2003 am absolvit cursul de homeopatie clasica unicista al profesorului George Vithoulkas, cel care a fost recunoscut pe plan mondial a fi cel mai bun homeopat contemporan ( a primit premiul Nobel alternativ pentru intreaga sa activitate in anul 2008 ). Acest curs m-a ajutat foarte mult in intelegerea procesului de vindecare si in intreaga practica homeopata, astfel incat din 2003 pana in prezent particip an de an la seminariile pentru avansati  ale profesorului George Vithoulkas organizate de Academia Internationala de Homeopatie Clasica din Alonissos ( Grecia ). Aici am ocazia sa-mi perfectionez cunostintele, lucru pe care il consider absolut necesar pentru a fi un bun homeopat.

Pe parcursul anilor am aprofundat Materia Medica ( descrierea remediilor homeopate ), notiuni de teorie ( care se refera la nivele de sanatate, evaluarea si urmarirea cazului, prognostic etc ), principii si filozofie (Organon de Samuel Hahnemann, parintele homeopatiei ) si mai ales am vazut foarte multe cazuri, dintre cele mai complicate si mai dificile, luate in direct de profesorul meu, analizate si rezolvate cu o acurateta maxima.

Este un privilegiu pe care il am sa pot participa la aceste cursuri, unde se reunesc homeopati din intreaga lume sub aripa unui homeopat stralucit si un om desavarsit, care este George Vithoulkas (www.vithoulkas.com).

In 2013, in urma unui examen organizat de catre Academia de Homeopatie Clasica din Alonissos am obtinut diploma de recunoastere internationala.

Scopul meu in viata este de a fi de folos semenilor mei si meseria de medic ma ajuta sa fac acest lucru. Faptul ca acum practic numai homeopatia, fiind martora zi de zi la vindecarea celor care imi cer ajutorul il consider o gratie divina, pentru care nu pot decat sa multumesc.