Dr. Lacramioara Cebotaru

Dr.Lacramioara-Cebotaru-Medic-Homeopat-ArtMedica-Cabinet-Homeopatie-Iasi

Am descoperit Homeopatia in anul 2000, in primul an de rezidentiat, pe specialitatea medicina de familie. De la inceput mi-am dorit sa fiu un medic bun, apropiat de pacienti, care sa le aline suferintele si sa vindece bolile.

Lucrurile nu au fost foarte simple, ca orice inceput de drum care cere straduinta, consecventa, rabdare si multa pasiune.

Am inceput sa citesc carti de homeopatie, incercand sa inteleg tainele acesteia si cunostintele mi-au devenit mult mai clare si complete cand am avut marea sansa sa particip in perioada 2005 – 2009 la cursul  de homeopatie organizat de Academia Internationala de Homeopatie din Alonissos Grecia, sub coordonarea Profesorului George Vithoulkas ( considerat cel  mai  mare homeopat al lumii contemporane, laureat al Premiului Nobel Alternativ  in 1996).

De la acesta am invatat nu numai  teorie si practica complexa homeopata, ci am preluat dragostea lui pentru aceasta minunata arta a vindecarii, dorinta de a lupta pentru o lume mai buna, pentru valori morale si de a  ajuta semenii nostri, in vederea dobandirii  unui nivel cat mai ridicat de sanatate.

Frecventarea cursurilor organizate de Societatea Romana de Homeopatie mi-a permis ulterior sustinerea examenului de atestat in homeopatie.

Am urmat cursuri de vara in Romania ( Buzias, Lupsa) sub coordonarea Profesorului J.Kavouras.

Odata cu trecerea anilor de studiu am inceput sa tratez homeopat bolnavi, punand in practica notiunile invatate si demonstrandu-mi  valabilitatea, eficienta si acuratetea lor.

Am simtit in fiecare an nevoia de a-mi completa si perfectiona cunostintele si, in acest sens, particip anual, din 2006 si pana in prezent la cursurile Profesorului G.Vithoulkas in Alonissos, Grecia, la Academia Internationala de Homeopatie, la seminarii si cazuri clinice live.

In urma frecventarii cursului de homeopatie pentru avansati  in Grecia in perioada 2011-2013 am sustinut examenele finale, obtinand drept de libera practica internationala.

Homeopatia m-a ajutat sa abordez cu mai multa incredere tratamentul diferitelor boli, imi daruieste satisfactii in sfera profesionala si ma insoteste, ca un adevarat prieten, in viata de zi cu zi.

Consider Homeopatia ca fiind medicina noului mileniu, cred in ea si imi propun sa o practic cu pasiune si responsabilitate, cat mai corect posibil, atat cat imi sta in putere.